keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Väritys harjoituksia ja uusia kyniä

Uudet promarkerit myllynkehyksestä.


Nyt on kaikki liilan ja pinkit sävyt <3 Tilauksessa tuli värit:blossom, maroon, pink carnation, baby pink, saffron, coral, salmon pink, dusky rose, antique pink, coctail pink, orchid, violet ja mulberry.

Nyt näitä alkaa olla jo sen verran että jotain järjestely juttua tarvittiin. Keksin sitten leikellä eri väriperheile erilaiset kuviot.

Toimii oikein hyvin :)

Pakkohan uusia tusseja oli myös testailla!

Innostuin kovin distress inkeillä värittelystä kurssin ansiosta. Eipä mulla montaa väriä ole, mutta tuommoisen niillä sai tekaistua.

Nalle ja lintu (enimmäkseen) siis distresseillä ja taustat ja kruunut promarkereilla. Onneksi uistin kerrankin kuvata heti, meinaan vapun vietosta kotiin palattuani oli kissa päättänyt sillä aikaa oksentaa kuvan päälle :(

Vapuksi vein siskolle tämmöisen kortin:

Katselin youtubesta nostress distress ink videoita ja innostuin kikkailemaan noilla kahdella ruskean sävyllä taustan. Kuvan värittelin promarkkereilla. Kivaa oli kikkailla. Huomenna saan maksettua distress tilauksen ja sit alan odottelemaan niitten kotiutumista :) Pääsee leikkimään lisää.


Arabianrannassa olikin sitten seuraavat juhlat. Mikä lie puu kun kukkii niin kauniisti. Koristeomena tai kirsikka se kait olisi.


Juhlalookissa
 Vaihtelin leimakuvia stanssattuihin kuvioihin. Tämmöisen kortin tekasin serkkulikalle. Kuun sisään työnsin kirjanmerkin. Ja taas innostuin vanhentamaan paperia distress inkeillä.Kivat blehat, eikö?

Tämmöistä täällä on tapahtunut :) Nyt pitäis keksiä mimmosen kortin mamma saa äitienpäivänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)