perjantai 16. toukokuuta 2014

Palkinto saapui :)

Wooow! Sattu viel olemaan semmoista väriä mitä tarvin :)
 Palkinnon siis sponsoroi Näpsäkkä.

Ostolakko alkoi vasta tämän tilauksen jo lähdettyä :D Nopeaa palvelua oli papruksella . Maanantaina maksoin tilauksen, taisi olla jo keskiviikko kun kolahti postilaatikosta. Koska mulla on se käsiala-ongelma, päätin tilata kirjaimia. Katteltuani video tutorial mondayta, tiesin että kannattaa hommata sellainen missä on useita samoja kirjaimia. Tämä oli ensimmäinen kriteerit täyttävä setti. Näkyy olevan artemion. Sit oli siis niin ku pakko saada miehille sopivia papereita. Marianne desingilla oli all for men papereita. Vielä muutama musta kortti pohja, kukkien pyöristelyyn väline. Ja koska tykkään kovasti ommella kortteihin, tarvin kunnon alustan ja pistimen. Näillä pärjää ostolakon yli (mä niin haluun niitä sew easy juttuja!!).

Uutuuteni.
Pitkään olen miettinyt että miten promarkereitani säilyttäisin. Kunnes keksin sen. Viimeksihän tulin koodanneeksi kynät. Tovin säästelin säilyketölkkejä. Sitten vaan teline kasaan kuumaliimalla. Kunhan tulee lisää purkkeja, jatkan tornia.

 Tadaa, siinä se on. Eipä voi yksinkertaisempaa ollakaan. Toistaiseksi saa olla tommonen metallinen pinta, kunnes saavuttaa lopullisen kokonsa. Sit mietin uudestaan mitä teen.

Spectrum noiritkin pääsi uuteen telineeseen.

Semmoista täällä tällä kertaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)