keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Moi, mä oon Marika ja mul on hankaluuksia hillitä ostoksiani.

Se varjo puoli tässä askartelussa on, että kun alottaa nii rahaa saa palaa ihan hirmusesti. On kaiken maailman asioita mitä on pakko saada. Pakko oli erota yhdestä fb askartelukirppiksestäki. Nyt alkaa olee sen verran tarvittavia musteita, leimasimia, stansseja yms. että luulis tovin pärjäävän.

Ostelun lisäksi olen jotain ehtinyt tehdäkin.

Tänään tuli stanssit ja hetihän niitä oli päästävä testaamaan. Gesso pintaan. Sitäkin tarvii treenata. Mukavaa haastetta antaa kissat, joiden on tultava tietenkin hyppimään kuivuvien juttujen päälle. ARGH!

My favorite thing- Winged Beauties

Heidi Swapp - polka dots

Magenta - nature elements

Alla olevat tein distress inkin musteilla.
My favourite things- wildcat ja yllä oleva polkadot


Tää on niin ihana <3
Koska kaiken näköstä on tullu hamsrailtua, on tarvinu alkaa miettiä että miten säilyttäis juttuja järkevästi. Onnekseni en antanu äidin heittää roskiin tätä ihanaa laatikkoa, missä jouluna oli viinipullo ja herkkuja. Koska nyt se on löytänyt paikkansa mun seinältä, vartioiden mun distress inkejä :)

Jokunen väri uupuu vielä. 
Promarkeritkin sai uuden kodin, joka on jo käynyt laajennuksenkin läpi. Tämän tekoon käytin kissanruokapurkkeja. Kasasin kuumaliimaa apuna käyttäen. Säästy taas rahaa, että voi hommata lisää tarvikkeita :D


Semmosta tällä kertaa. Kivaa kesää kaikille. Muistakaa tehdä muutakin kun askarrella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)