tiistai 13. toukokuuta 2014

I´m in heaven

Vihdoin ne on täällä. Toisen askartelun lopetus on toisen onni. Sain älyttömän halvalla tämän läjän.

Ihanuudet
Iski niin himo distress inkeihin että niitä oli pakko saada. Muutama mankku-leimasin, tausta- ja lumiukko-. A4 kokoinen leikkuu alusta. VOi taivas mikä helpotus, edellinen varmaan puolet pienempi. Sen lisäksi hot stuff mat. Ylläriksi liki kaikkien rasioiden pohjassa oli tyynyt. VOi ei nyt on pakko hommata se värinlevityssieni. Mut hei siskohan ei oo vielä antanut korvausta kutsujen materiaaleista. Jes, mä sain sitten palkaksi sen sienen ja vaihtopäitä. Taitaa olla kaks väriä ilman sientä tällä hetkellä. Onneks on niitä mitä viimeksi ostelin.

Leimasimet
Ja pakkohan musteilla oli heti päästä leikkimään.

Toi tähtitausta on ihana <3


Aiemmin esittelin kortin jolla osallistuin ensimmäiseen haasteseen ikinä (koukussa korttien väritellään leimakuvia). Kuinka ollakaan olin arpoutunut voittajaksi. Jiiiihaa! Tässä vielä kortti. Voi kun jänskättää että mitä voitin :D



Katseltuani liki kaikki video tutorial mondayt youtubesta, totesin että mä kyllä tartten semmosen pistimen että saa tehtyä tikkauksia kortteihin (eilen testasin tehdä neulalla reikiä, ei toi ihan menny ku strömsössä, mut sain tehtyä pistelyn). No saatto siihen muutama muukin juttu tulla ostoskoriin, koska minimitilaus oli 20€ :D Pakko saada listalla ei ole nyt mitään pakollista (sew easy työkalu olis kyl mahtava, jokunen distressin muste, mustaa mementoa, geelikyniä, liques pearlseja ja sen semmosiahan siellä on). Joten se on pakko mennä ostolakkoon ennen kun konkurssi tulee! Ei kyllä ole halpaharrastus tämä askartelukaan. Mutta mikäpä se ei tänä päivänä maksaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)