torstai 8. toukokuuta 2014

Tilipäivän iloja

Makselin tänään distress tilauksen. Nyt on hankalin osuus edessä, odotella pakettia. No onneksi kenties jo huomenna tulee helpotusta odotteluun kun Jehkottarelta tilamani leimat (toivottavasti) saapuvat.

Rahapäivän kunniaksi vein itseni Sinelliin. Tarkkaan rustasin lapun, ettei tuu heräte ostoksia. Päätinkin ostaa "kiekossa" olevat sienet, sen sijaan että olisin ostanut sen rangerin värinlevityssienen ja siihen vaihtosieniä. Täten annoin itselleni luvan ostaa useamman musteen :)

Tässä nämä tämän kertaiset ostokset nyt sitten on.

Sinellistä tarttui mukaan nämä.

Tämän hain suomalaisesta kirjakaupasta.
Minnan kurssilla törmäsin tähän paperiin ja se toimii ainakin noitten Distressien kanssa puuhaillessa oikein hyvin. Ja se on todellakin valkoinen. Eikä semmonen luonnonvalkoinen kuten Cansonin imagine

No pakkohan se oli heti leikkiäkin uusilla musteilla.

Tämmöstä jälkeä sain aikaiseksi.


Vihdoin myös keksin mimmoisen äitienpäiväkortin teen. Siinä tulin käyttäneeksi ensimmäisen kerran maskausta (askartelua alotteleville tiedoksi, että siksi kutsutaan kun suojataan joku alue, ja työstetään taustaa, tai niin mä ainakin olen sen sanan käsittänyt). Kortista sitten kuvia sunnuntain jälkeen.

Glossyä piti ostaa jo viime viikolla, mutta kun myyjä kertoi sen olevan lasitusainetta, nii kavahdin ja jätin väliin. No lueskeltuani lisää, selvisi että kyllähän mä nyt semmoistakin tarviin. Ja silläkin oli tietty heti päästävä leikkimään. Onneksi värittelin eilen kuvia valmiiksi.
Molemmat kuvat on väritetty promarkereilla. Tykkään kovasti tosta Magnolian hieman 50-luku henkisestä tytöstä.

Yhden valmiin kortinkin olen ko. leimasinta käyttäen tehnyt.
Mistä ihmeestä mä löydän korttipusseja jotka sopii n. 15cm x 15cm korteille? Saa vinkata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)