maanantai 21. huhtikuuta 2014

Rentouttava pääsiäinen lopuillaan

Tuli herkuteltua sitruunajuustokakulla ja mansikkarahkakakulla oikeen koko rahan edestä. Pikkasen askartelinkin. Sain ensimmäisen tilaustyön, tätiyttäjälle piti tehdä synttärikutsut 4 v. bileisiin. Niistä kuvia myöhemmin, koska enpä tietenkään muistanut kuvata niitä :D Sisko sitten toimittelee kuvia myöhemmin.

Mutta kuviakin on luvassa, koska en itse jaksa edes katsella blogeja missä ei ole kuvia.

Viime kesänä oltiin pomon kanssa hirmusella kiireellä pyörimässä tukussa. Hyvä ystäväni soitti. Vastasin: "jos ei oo tärkeetä asiaa niin soittelen myöhemmin". Hämmentynyt ystäväni: "no on tää kyl aika tärkeetä, aattelin että alkaisitko kummiksi tulevalle vauvalle". Mä: "enköhän mä tommosen syyn takia voi liittyä kirkkoon takas". No myöhemmin kesällä vai olikohan se alku syksyä juhlittiin kummiteltavan ristiäisiä. Päätettiin toisen kummin kanssa lyödä lompakot yhteen ja mitäs siitä syntyikään. Tadaa:

Näin komea vaippakakku.

Se sisältää mm: huppupyyhkeen, tuttipullon, tuteja, voiteita, vaatteita, pesuhanskan. Harmittaa kun ei muistettu kuvata kakkua sellofaaneissa. Tän vuoden projektina vois olla et opettelis muistamaan kuvauksen, ennen kuin on myöhäistä.Tässä vielä kuva lähempää.

Tuli tässä muutama viikko sitten yllättäen kutsu kummiteltavan isoveikan synttäreille. Sinne tekaisin tämän kortin.


Kuvan väritelin akvarellikynillä. Onhan toi tommonen aloittelijan räpellys, mutta kokoajan kai sitä kehittyy. Ja saaja oli erittäin onnellinen kortista :)


Sitten törmäsin jossain tähän triple time stampingin. Oh my, hirmu kiroiluu et ku ei oo siihen sopivia leimasimia :( No hätä keinot keksii ja tämmöinen tuli sitten ekasta triplastani:


Luonnollisesti oli niin innoissani uudesta jutusta etten ehtinyt kaivamaan ohjeita esiin. Joten kerrokset menee puolen sentin välein. No hups, ens kerralla sit tarkemmin.

Tästä tekniikasta löytyy hyvä video täältä https://www.youtube.com/watch?v=bmculp_tz74

Tässä vielä kuva missä kerrokset näkyy kivasti.


Sain vihdoin oman askartelunurkkauksen aikaiseksi. Esittelen sitä myöhemmin kun on kuvattavammassa kunnossa. Samalla on tullut tehtyä inventaarioo. Kyllä mulla on melkonen määrä askartelumateriaaleja. Leimojakin alkaa vissiin olee jo liki sata (en oo uskaltanu laskee). Tein myös listan puuttuvista promarkereista. Pinkkejä on pakko saada ja harmaita kanssa. Saapi ilmotella jos on myymässä.

Mukavaa pyhän kutistamaa työviikkoa. Ensi viikolla juhlitaankin sitten taas, vappua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)