maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mun laskuri on varmaan menny rikki!

Näyttää sen verran hämmentäviä lukemia :)

Viikonloppu meni siis kokonaan askartelun merkeissä. Sunnuntaina muutama ystävä ja sukulainen kokoontui luokseni askartelemaan onnittelukortteja. Aloitettiin sillä että näyttelin malli kuvia ja kertoilin eri vaihtoehdoista.

Tässä malli väritykset promarkkereilla


Molemmat on tehty kolmella sävyllä. Toiseen tein ensin pohjan vaaleimmalla ja sit aloin tipin kanssa lisäilemään tumminta, keskimmäistä ja vielä kerros vaaleinta. Ja toinen taas niin että ensin tummimmalla varjostuksia, sit keskiväriä ja sit vaaleimmalla kaiken yli. Olis pitänyt kirjottaa kumpi kummalla tekniikalla, koska en tietenkään sitä enää muista.

Ja sitten akvarellikynä ja intense värityksiä.


Pitihän sitä tuoretta di-mustepulloakin päästä testaamaan, joten keltaisessa kukassa taustat sillä. Heteitä korostelin liqued pearlsillä. Pääsi silläkin leikkimään.

Ja sitten niitä valmiita töitä.
Yllä askartelupäivän kuopuksen askartelut :) Mahtavia!

Seuraavana äitini siilikortit.


Askartelija nro 3 kortit


Ja vielä molemmat yhdessä.


Askartelija nro 4 sai nämä kaksi korttia aikaiseksi.Ja sukulainen nro2 ehti livauttaa toisen kortin kuoreen ennen kuvausta, mutta tässä toinen kortti (Hemalia jos tsiigailet tätä nii skippaa tää kuva!!!):

Mahtavia kortteja saivat askartelijat aikaiseksi. Kovasti toivoivat uutta kertaa. Lupailin syksymmällä järjestää uuden iltapäivän. Itse en ohjatessa, leikellessä jne. ehtinytkään omia kortteja tehdä.

Osa kuvista on askartelijoiden ottamia. Kiitos että saan esitellä niitä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)