keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Laitetaas elämä ranttaliksi ja laitetaan päivän toinen päivitys

Koska tahdo päästä näyttämään tämän ihanan kortin, jolla osallistun elämäni ensimmäiseen haasteeseen :) Nimittäin koukussa kortteihin sivuston väritellään leimakuvia #19 haasteeseen, aiheena pääsiäisen värit.

Tästä se alkoi. Käytin rohkeena valkoista geelikynääkin.

Valmis vääritetty kuva. Väritin promarkereilla.  Sitten alkaakin se haastavin osia. Millanen kortti tähän rakentuu ympärille...

Rusetteja pitää olla. Ja bling, blingiä.

Ja koska olen viime kuukausina törsännyt järjettömiä määriä askartelutarvikkeisiin, niin laitoinpa sitten erilaisia papereitakin jokusta. Ja leikkelin muodot shape cutterilla (se oli pakko hankkia kun Big Shotiin ei ole vielä varaa.


Tadaa valmista on :) Muistin lisätä palloonkin geelikynää.Kyllä siitä tuli hieno. Taitaa olla ensimmäisiä kortteja joita voin ylpeenä esitellä :) Onhan tässä paljon kaikkee mutta mä tykkään. Kai sitä tässä tehdessä kehittyy.

Edit. 21.8. 2014. Voi hitsin pimpulat, mähän nyt sit oon ollu rikollinen, tietämättäni tämmösen kivan kuvan löysin ja tulostin. Mutta näähän sitten kuuluukin tekijänsuojanpiiriin. Pitääkö mun nyt itse ilmiantaa itteni? Vai riittääköhän etten jatkossa enää niin toimi?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)