keskiviikko 6. elokuuta 2014

Hankintoja

Sain vihdoin käsiini 4cc paperia. Oikeen kiva väritellä. Vielä en osaa sanoa kumpi on mielyttävämpi promarkkereilla värittelyyn 4cc vai cansonin illustration. Ainakin 4cc on suhteessa halvempaa. Pitää testailla. No koska niin tykästyin 4cc-papruun nii olihan sitä hankittava lisääkin. Saatto siinä muutakin tulla ostoskoriin. En tiedä saako muualta tällä hetkellä 4cc-paprua,kun paperilohikäärmeestä (kertokaa ihmeessä jos tiedätte jonkun ei tukun ko. Paperin hankintamahdollisuuden). Nettisivut on selkeät  ja hyvät käyttää. Aiemmin keväällä soittelinkin liikkeeseen ja keskusteltiin näistä paperijutuista. Sain oikein ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
Lawn fawnin leimat on huudellu jo kauan mun nimeä... Selvisi että tässä tulee kahdet häät muutaman viikon sisään, toisissa toimin kaasona.Tämähän luonnollisesti oikeutti minut ostamasn kirjainleimasimia, ne on niin moni käyttöisiä. Pitkään asioita tutkittua päädyin lawn fawn:in quinn's sarjaan. Fontti on mielestäni unisex ja helposti väritettävissä eri tekniikoilla. Huipuksi siitä on olemassa stanssi-setti. Vielä mä joku päivä saan sen bigshotin.


Ihanuudet
Facen kirpparilta tuli hankittua tämmösiä.


Pitää hyvissä ajoin alkaa varautua sukuumme saapuvaan prinsessaan, tulevaan kummityttööni ;)

Lomat on lusittu, katse alkaa siirtyä joulumarkkinoille. Käpyjen haaliminen on jo aloitettu. Loppuis nää helteet jo, kun ei jaksa askarrellakaan!

Mukavaa syksyn odotusta kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)