torstai 23. lokakuuta 2014

Ostoksia pitkältä ajalta

Kaikenlaisia askartelujuttuja on tullut hankittua.

Heidin korttipajalta on nämä ihanuuden peräisin.

Assari suorittaa laadunvalvontaa.


Suklaakortteja tehdessä tuli eteen semmoinen kauhea, mulla ei oo mitään tähän tarkotukseen sopivaa nauhaa - hetki. No niinpä sitä sitten piti hakea pikkasen nauhoja. Ei luulis heti loppuvan kesken.


Eräs ihana ihminen järjesteli jonkun face:n askarteluyhteisön kautta kimppatilausta. En edes enää muista minne. Mutta pitkien etsintöjen jälkeenkään en ollut löytänyt harmaita promarkereita, joten tilaisuuden tullen päätin testata copiceja. Ja kyllähän ne toimii. Niin pitkälti että vähitellenhän se on niitäkin alettava keräämään :D

En nyt muista olenko vielä blogini kaapin suojissa silmäsairaudestani. No jos niin nytpähän tullaan sitten ulos. Olen näkövammainen, sairastan verkkokalvonrappeuma sairautta jonka nimi on retinitis pigmentosa. Oheen laitan linkin yhdistyksemme sivuille . Toistaiseksi näen suhteellisen hyvin askarrella, mutta kyllä vaan on kovasti apua tuosta suurennuslasista valolla.

Tämän syksyn aikana on sairauteni läheisteni parissa ollut jonkin verran pinnalla, koska kodissani tehtiin massiivisia muutostöitä valaistuksen suhteen. Keittiö oli ainut missä valaistus säilyi ennallaan.  Ja voi veljet että on ihanaa nähdä omassa kodissaan. Valaistuksen lisäksi saimme sälekaihtimet ikkunoihin, pitämään auringon säteet ulkona silloin kun niitä ei kaipaa.


Eräänä kauniina päivänä kävi myös niin ettei mustaa paperia ollut. Lidl pelasti, kun samantien tuli papereita.
Kuviollisia, enempi kartonkeja :)

Mukavaa loppu viikkoa kaikille. Olkaa luovia ja muistakaa välillä liikkua mukavuusalueen ulkopuolella. Siellä saattaa tapahtua kaikkea kivaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)